Sisältöön sitemap

Mindfulness stressinhallinnan tukena

Stressinhallinta on yhä tärkeämpi (työ)elämäntaito meille jokaiselle tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa. Stressi kuuluu elämään, on aina kuulunut. Voimme kuitenkin vaikuttaa siihen!
Tule mukaan tutkimaan, miten voit vahvistaa omaa stressinhallintaasi ja lisätä tasapainoa arkeen mindfulnessin l. läsnäolotaitojen avulla.

Koulutuksessa tutustut mindfulnessin periaatteisiin alustuksen, yksinkertaisten harjoitteiden ja pohdintatehtävien kautta. Koulutuksen painotus on käytännön harjoitteissa ja niistä avautuvissa havainnoissa ja kokemuksissa. Saat koulutuksesta suoraan käyttöönotettavia ideoita ja tapoja, joilla voit lisätä arkeen rauhaa, rentoutta ja mielekkyyttä.

Avaa ovi oivalluksille ja osallistu mukaan avoimin mielin!

Koulutuksen viitekehyksenä on tutkittu ja tunnettu MBSR- menetelmä (Mindfulness-based stress reduction), ennaltaehkäisevän lääketieteen professori Jon Kabat-Zinnin 1970-luvulta alkaen kehittämä läsnäolotaitoihin perustuva rentoutus- ja stressinhallintamenetelmä.

neljä palapelinpalaa käsissä

Koulutusalue:

Työhyvinvointi

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

2,5 tuntia

Alkaa:

8.11.2024 13.00

Päättyy:

8.11.2024 15.30

Ilmoittaudu:

22.10.2024 23.00 mennessä

Hinta:

350 e + alv.

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa käydään läpi mindfulnessin ja MBSR- menetelmän perusteita ja harjoitetaan kaikille soveltuvia liike- ja läsnäoloharjoituksia, rennosti ja vailla suorittamista. Lisäksi tutkitaan omaa stressiä, sen hallintaa ja hoitoa pohdintatehtävin ja keskusteluin.

Kysy lisätietoja