Sisältöön sitemap

Matkahallinnon teemapäivä

Koulutuksessa tilaa

Odotettu Matkahallinnon teemapäivä järjestetään kesäkuun alussa 2023! HAUSin matkahallinnon teemapäivä kokoaa jälleen yhteen valtion matkahallinnon ammattilaiset kuulemaan ajankohtaisista asioista, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Tarkempi ohjelma päivitetään nettisivuille kevään aikana!

Teemapäivä toteutetaan lähitilaisuutena Helsingissä. Tila vahvistetaan lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Varaa paikkasi pian ja tule mukaan pohtimaan teemapäivän aiheita ja tärkeänä antina hakemaan oivalluksia ja ratkaisuita, jotka toimisivat omassa organisaatiossasi! Pääset reflektoimaan aiheita kollegoidesi kanssa sekä samalla jakamaan oman organisaationne käytänteitä ja poimimaan mukaan uusia!

Ilmoittaudu heti ja ota mukaan myös kollegasi! Näin teemapäivän antia ja oivalluksia on helpompi pohtia tilaisuuden jälkeen sekä päästä tehokkaasti soveltamaan oppeja omaan organisaatioon. Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa kolme tai enemmän, pyydä erillistä tarjousta Leenalta!

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Paikan päällä

Kesto:

1 päivä

Alkaa:

06.6.2023 9.00

Päättyy:

06.6.2023 16.00

Hinta:

550 e + alv 24 %

Ilmoittaudu nyt

Teemapäivässä kuullaan matkahallinnon toimijoiden ajankohtaiset kuulumiset muiden muassa hankintoihin ja matkahallinnon ohjeistuksiin sekä talouteen liittyen. Päivän muut teemat täydentyvät kevään aikana.

Kysy lisätietoja