Sisältöön sitemap

Levollisen lomailijan vinkit

Lomakausi häämöttää! Tässä koulutuksessa saat vinkkejä ja teoriaa, miten luoda itselleen mahdollisuus jäädä lomalle rennosti ja palautumista tukien sekä varmistaa, että lomalta paluun jälkeen on sujuvaa palata juuri niihin tehtäviin, joihin on tärkeä keskittyä.

Tavoite

Koulutus lisää edellytyksiä hyvälle ja levolliselle lomalle jäännille sekä stressittömälle työhön paluulle loman jälkeen. Opit, miten lomalle laskeutuminen tapahtuu ilman parin viimeisen päivän paniikkia. Saat eväitä siihen, miten voit varmistaa, että loman jälkeen pääset sujuvasti jatkamaan tehtäviäsi siitä pisteestä, mihin ne jäivät lomalle jäätyäsi.

Kenelle

Koulutuksesta on hyötyä kenelle tahansa, joka on kiinnostunut rakentamaan kestäviä lomalle jäännin ja paluun käytäntöjä.

Vaativuustaso

Taso 1: Perustaso

Koulutuksen sisältö

Miten varmistat hyvän lomalle jäämisen ja lomalta paluun?

  • Työn määrällinen hallinta viimeisinä työviikkoina kalenterinhallinnan ja tehtävälistojen avulla
  • Työn laadullinen hallinta: mielen rauhoittaminen ja lomalle laskeutuminen
  • Hyvät lomarutiinit, eli miten estät ajatuksiasi harhailemasta työasioihin loma-aikana?
  • Pehmeän ja sujuvan työhön paluun käytännöt: kalenterinhallinta, tehtävälistat, tapaamiset ja tarinat työn jatkamisen tukena.

Avainsanat

palautuminen, tehtävänhallinta

Kouluttajakuvaus

Minna Janhosen (VTT; dos.) intohimona on luotsata ihmisiä ja organisaatioita sujuvaan ja merkitykselliseen yhdessä tekemiseen.

Minnan laajan asiantuntijuuden ytimessä ovat resilienssiin eli muutoskyvykkyyden kehittämiseen sekä itseohjautuvien tiimien ja ryhmien toimintaan liittyvät kysymykset. Minna on tehnyt väitöskirjan siitä, miten tiimit voivat toimia yhtenäisemmin. Tätä tietoa hän soveltaa työssään ihmisten valmentajana. Johtamisen perspektiivistä hän on perehtynyt erityisesti valmentavan esimiestyön ja itsensä johtamisen kysymyksiin.

 

koulutus image

Koulutusalue:

Työelämätaidot

Kesto:

1,5 tuntia

Päivämäärät:

6.6.2023 klo 9.00-10.30

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

290 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen