Sisältöön sitemap

Henkilöstöjohtaminen valtiolla

Koulutuksessa tilaa

Alati muuttuva maailma asettaa omat haasteensa henkilöstön saatavuudelle ja johtamiselle. Valtionhallinnon henkilöstörakenne tulee ennusteiden mukaan kokemaan suuria muutoksia seuraavan kymmenen vuoden aikana. Uudet sukupolvet suhtautuvat työhön eri tavalla kuin vanhempansa ja organisaatiot kilpailevat osaajista.

Monessa strategiakuvassa organisaatioiden toiminnankivijalaksi kuvataan osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Miten henkilöstön osaamista ja hyvinvointia johdetaan Sinun organisaatioissasi – tulevaisuus huomioiden? Entä millainen ihmisten johtaja itse olet?

Muiden muassa näitä teemoja käsittelemme henkilöstöjohtaminen valtiolla -valmennuksessa. Valmennus on suunnattu valtionhallinnossa johtotehtävissä toimiville. Se soveltuu erinomaisesti vaikkapa yksityiseltä sektorilta valtionhallinnon johtotehtäviin siirtyville tai pidempää työuraa valtionhallinnossa tehneille.

Valmennus toteutetaan kahtena kahden päivän mittaisena lähivalmennuksen internaattikohteessa pääkaupunkiseudulla. Valmennuspäivät koostuvat asiantuntijapuheenvuoroista, yhteisistä keskusteluista sekä pienryhmätehtävistä. Valmennuspäivien välissä pienryhmät työstävät valmennuksessa sovittua johtamistehtävää.

Valmennuksen ensimmäinen osuus pidetään 30.-31.8.2023 ja toinen osuus 20.-21.9.2023. Valmennuksessa jaetut pienryhmät aikatauluttavat työskentelyään viikoille 36-38. Pienryhmätyöskentelylle kannattaa varata aikaa 1-2 x 3 tuntia. Valmennuksen kokonaiskesto on 4 päivää ja välitehtävä mukaan luettuna 4,5-5 päivää.

Valmennukseen voi nyt ilmoittautua, tee se vaikka heti! Ilmoittautuminen on mahdollista 5.8.2023 asti. Valmennuksen yhteyshenkilöinä toimivat koulutuspäällikkö Leena Larsio-Varsani ja asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Kati Kivistö. Heihin saat yhteyden etunimi.sukunimi@haus.fi

Koulutusalue:

Johtaminen ja esihenkilötyö

Koulutustapa:

Paikan päällä

Kesto:

4 päivää

Alkaa:

30.8.2023 9.00

Päättyy:

21.9.2023 16.00

Hinta:

2250 e + alv 24 %

Ilmoittaudu nyt

Valmennuspäivien aikana käydään muiden muassa läpi seuraavia sisältöjä

 • Henkilöstöjohtaminen ja siihen liittyvät erityispiirteet valtiolla
 • Työnantajanäkökulma henkilöstöjohtamiseen
 • Henkilöstöstrategia ja sen merkitys
 • Viestintä ja vuorovaikutus henkilöstöjohtamisen arjessa
 • Ennakointiosaaminen henkilöstöjohtamisessa
  • HR data
  • rekrytointi ja työnantajakuva
  • osaamisen kehittäminen ja ylläpito
  • työhyvinvointi

Valmennuksen tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille ennen ensimmäistä valmennuskertaa

Kysy lisätietoja