Mies katsoo matkapuhelinta.
Henkilöstöhallinnon ammattilaisille

Henkilöstöhallinnon koulutukset

Palvelussuhteen oikeusperusta, sopimusjärjestelmät sekä palvelussuhteen ehdot ovat tärkeä kivijalka, johon HAUSin avoimet koulutukset ovat valtiovarainministeriön kouluttajien johdolla perinteisesti pohjautuneet.

Valtionhallinnon HR-toimintojen roolimuutokset näkyvät kuitenkin yhä vahvemmin HAUSin avointen koulutusten sisällöissä. Niissä korostuvat jatkossa johdon ja ydintoiminnan strateginen tukeminen.

Muutos sisällöissä tapahtuu asteittain ja valtion henkilöstöhallinnon kokonaiskuvaa kunnioittaen – tulevaisuudessakin valtion HR-ammattilaiset tarvitsevat ymmärrystä virkamieslaista, sopimusjärjestelmistä ja palvelussuhteen ehdoista.

Tarjolla on uusia koulutus- ja valmennuskokonaisuuksia, jotka tukevat roolimuutoksen omaksumista virastoissa. Vastaamme myös lakimuutoksiin, jotka vaikuttavat oleellisesti valtionhallinnon HR-tehtävien hoitamiseen, esimerkiksi nimittämispäätösten valitusoikeuteen ja EU:n tietosuoja-asetukseen liittyen.

Koulutussisältöjen digitalisointi yhteistyössä HAUSin eOppiva-tiimin kanssa näkyy vaiheittain myös henkilöstöhallinnon koulutuksissa – uudistustyö aloitetaan henkilöstöasiainhoidon tutkinnosta.

Perinteiset teemapäivät pureutuvat monipuolisesti ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoavat osallistujille hienoja verkostoitumismahdollisuuksia.

Toteutamme avoimia koulutuksiamme myös tilauskoulutuksina. Organisaatiokohtaisia valmennuksia voidaan suunnitella myös täysin alusta asti räätälöiden eri HR-teemojen ympärille.

Ota yhteyttä

Tuija Salmikannas Johtaja, henkilöstö ja henkilöstön kehittäminen tuija.salmikannas@haus.fi +358 40 588 2355

Ota yhteyttä ja kysy lisää henkilöstöhallinnon koulutuksista!