Sisältöön sitemap

Henkilöstöasiainhoidon tutkinto

Koulutuksen esittely

Henkilöstöasiainhoidon tutkinto on suunniteltu valtion virastoissa henkilöstöasioita hoitaville henkilöille. Se perehdyttää valtion palvelussuhteiden perustana olevaan lainsäädäntöön ja sopimusjärjestelmiin sekä virka- ja työsuhteen ehtoihin, sekä henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojakysymyksiin.

Tutkinto koostuu jatkossakin seitsemästä lähiopetuspäivästä, kuten aiemminkin. Tutkinto kootaan HAUSin avoimesta HR-koulutustarjonnasta, niin että pakollisia sisältöjä ovat ”Palvelussuhteen oikeusperusta ja sopimusjärjestelmät” (2 pv) sekä ”Virka- ja työsuhteen ehdot” (3 päiväisen kokonaisuuden 2 jälkimmäistä päivää). Loput sisällöt tutkinnollesi (3 pv) saat valita oman kiinnostuksesi mukaan avoimesta HR-koulutustarjonnastamme. Lähipäivien lisäksi opiskelet valtion digitaalisessa oppimisympäristössä, eOppivassa, vastaat tarkastettaviin ja arvosteltaviin oppimistehtäviin, reflektoit oppimaasi päiväkirjan muodossa ja verkostoidut muiden tutkinnon suorittajien kanssa niin digitaalisesti kuin kasvokkain. Näiden muutosten myötä tutkinnon suorittamisen voi aloittaa juuri silloin, kun se on itselle luontevinta.

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Kesto:

7 päivää

Alkaa:

01.12.2022 8.00

Päättyy:

31.12.2022 16.00

Koulutuspaikka:

HELSINKI

HAUS kehittämiskeskus Oy

Hinta:

2500 € + alv 24 %

Ilmoittaudu nyt

Lataa koulutusohjelma:

Tutkinto koostuu seitsemästä lähiopetuspäivästä, jotka kootaan HAUSin avoimesta HR-koulutustarjonnasta seuraavasti:

1) Pakollisia, kaikille yhteisiä sisältöjä ovat ”Palvelussuhteen oikeusperusta ja sopimusjärjestelmät” (2 pv) sekä ”Virka- ja työsuhteen ehdot” (kolmipäiväisen kokonaisuuden kaksi jälkimmäistä päivää).

2) Loput sisällöt tutkinnollesi (3 pv) saat valita oman kiinnostuksesi mukaan avoimesta HR-koulutustarjonnastamme.

Lähipäivien lisäksi opiskelet valtion digitaalisessa oppimisympäristö eOppivassa, vastaat tarkastettaviin ja arvosteltaviin oppimistehtäviin, reflektoit oppimaasi päiväkirjan muodossa sekä verkostoidut muiden tutkinnon suorittajien kanssa.