Kolme iloista ja nauravaa henkilöä katsoo kannettavan tietokoneen näyttöä.
Valtion digitaalinen oppimisympäristö

eOppiva

Mikä ihmeen eOppiva?

eOppiva on valtion digitaalinen oppimisympäristö. Se on virastoille ja valtion työntekijöille veloitukseton käyttää. Oppimisympäristöstä löytyy kymmeniä erilaisia koulutuksia erilaisiin osaamistarpeisiin.

Oppimissisältöjen lisäksi alustalta löytyy sekä podcasteja että blogeja. Sivustolta löytyy myös digitaalisen koulutuksen tuotantoon keskittyvä pedagoginen pelikirja. Tiimimme tehtäviin kuuluvat myös eOppiva-ympäristön ylläpito, oppimissisältöjen tuotanto sekä virastojen pedagoginen ja tekninen tuki.

Ota yhteyttä info@eoppiva.fi.

Ota yhteyttä

Petteri Kallio johtaja, kotimaan koulutus- ja kehittämistoiminta, digitaalinen oppiminen petteri.kallio@haus.fi

Kenelle koulutukset on tarkoitettu?

HAUSin eOppiva on valtionhallinnon yhteinen oppimisympäristö. Koulutukset on tarkoitettu valtionhallinnon työntekijöille ja oppimisympäristöön pääsy vaatii kirjautumisen.

eOppivassa on kuitenkin muutamia kaikille avoimia koulutuksia: löydät ne omasta kategoriastaan etusivulta.

Ratkaisuja osaamisen kehittämisen tueksi

Oppivassa jokainen organisaatio voi jakaa omia koulutuksiaan myös koko valtion henkilöstölle tai tietyille kohderyhmille.

Pelikirja yhteiskehittämiseen

Kirjamme “Jotta jokainen voisi oppia” on syntynyt tarpeesta luoda valtionhallinnolle pedagogisesti vaikuttavia, digitaalisia koulutuksia, joita on ilo opiskella. Olemme keränneet kirjaan parhaat käytäntömme kymmenistä tekemistämme koulutuksista ja yhteistyöstä satojen asiantuntijoiden kanssa.

Lataa pelikirja