Sisältöön sitemap

Datakyvykäs HR ja HR-tiedolla johtamisen perusteet

Työskenteletkö henkilöstöasioiden tai johtamisen parissa? Oletko kiinnostunut lisäämään omia valmiuksiasi datan ja henkilöstöanalytiikan hyödyntämisessä? Entä haluatko kasvattaa omaa ymmärrystä siitä, mitä HR-tiedolla johtaminen on? Mikäli vastasit kyllä, tämä koulutus on juuri sinua varten!

Nykypäivän HR- ja HRD-tehtävissä tarvitaan erilaista tietoa päätöksenteon ja toiminnan, ja sitä kautta henkilöstöjohtamisen, tueksi. Henkilöstöön liittyviä ilmiöitä voidaan pyrkiä ymmärtämään eri järjestelmistä saatavan datan ja analytiikan avulla. Olennaista eivät kuitenkaan ole järjestelmät vaan se, miten niistä saatavaa tietoa voidaan ja osataan hyödyntää henkilöstöasioissa, päätöksenteossa ja johtamisessa.

Tässä koulutuksessa käymme läpi HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan perusteita henkilöstöanalytiikan sanansaattajana tunnetun Jaana Saramiehen johdolla. Koulutus koostuu kahdesta puolen päivän mittaisesta etävalmennuksesta sekä omaan organisaatioon liittyvästä välitehtävästä. Koulutus toteutetaan 12.3. klo 9-12 ja 21.3. klo 9-12. 

Mikäli haluat sukeltaa HR-tiedolla johtamisen saloihin ja tulla mukaan pohtimaan, mitä on datakyvykäs HR, ilmoittaudu mukaan! Jos organisaatiostasi osallistuu kolme tai enemmän, pyydä tarjousta Leenalta!

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

2 x 3 tuntia ja välityöskentely 12.3.2024 ja 21.3.2024

Alkaa:

12.3.2024 9.00

Päättyy:

21.3.2024 12.00

Ilmoittaudu:

27.2.2024 23.00 mennessä

Hinta:

590 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa käydään läpi muiden muassa seuraavia teemoja

  • HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan perusteet
  • HR-tiedon hyödyntäminen ihmisten arjessa, johtamisessa ja päätöksenteossa
  • datakyvykkyys HR:n ja organisaation näkökulmista

Kysy lisätietoja