Sisältöön sitemap

ChatGPT-tekoälyn soveltaminen HR-tehtävissä

Koulutuksessa tilaa

ChatGPT:n tekoälyn hyödyntäminen henkilöstöhallinnossa tarjoaa uusia mahdollisuuksia tehokkuuden, työprosessien optimoinnin ja henkilöstön tukemisen parantamiseen. Tässä koulutuksessa käymme läpi, kuinka ChatGPT:tä voidaan hyödyntää henkilöstöhallinnon eri osa-alueilla, kuten rekrytoinnissa, henkilöstön kehittämisessä ja sisäisessä viestinnässä. Käsittelemme konkreettisia esimerkkejä ja annamme käytännön vinkkejä ChatGPT:n tehokkaaseen hyödyntämiseen henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Mikäli työskentelet HR -tehtävissä ja olet kiinnostunut kuulemaan lisää ChatGPT:n hyödyntämisestä, tämä koulutus on Sinulle! Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia ja keskustelemaan tekoälyn tuomista mahdollisuuksista! Kouluttajana toimii tekoälystä ja ChatGPT:stä kouluttava Immo Salo.

Jos virastostasi osallistuu kolme tai enemmän, pyydä tarjous Leena Larsio-Varsanilta!

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Verkossa

Kesto:

2 tuntia

Alkaa:

03.11.2023 9.00

Päättyy:

03.11.2023 11.00

Hinta:

290 e + alv. 24%

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa avataan ChatGPT:n keskeisiä ominaisuuksia lyhyesti. Koulutuksen pääpaino on käydä läpi, miten  ChatGPT:tä voi hyödyntää henkilöstöhallinnon eri osa-alueissa, kuten esimerkiksi rekrytoinneissa, henkilöstön kehittämisessä ja sisäisessä viestinnässä.

Kysy lisätietoja