Sisältöön sitemap

Aktivera din arbetslivssvenska

Kaipaatko varmuutta ruotsin kielen käyttöön työelämän perustilanteissa? Tässä koulutuksessa kertaat ja opit muun muassa kohteliaita fraaseja ja ilmaisutapoja erilaisia työelämän perustilanteita varten. Koulutuksessa on myös vuorovaikutuksellisia elementtejä kuten harjoitustehtäviä, ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalta.

Tavoite

Koulutuksessa kerrataan ja aktivoidaan ruotsin kielen taitoa ja tutustutaan työelämän perustilanteissa hyödylliseen ruotsin kieleen.

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille, jotka kaipaavat kielitaidon aktivointia työelämän perustilanteita varten. Riittää, kun pohjalla on kouluruotsi sekä oppimisen intoa!

Vaativuustaso

Taso 2: Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

  • Työpaikan esittäytymistilanteet: miten kerrot itsestäsi.
  • Keskusteluihin osallistuminen: Miten kerrot oman mielipiteesi, ja miten ilmaiset samaa tai eri mieltä kuin keskustelukumppanisi.
  • Työpuhelujen vastaanottaminen tai soittaminen: Kohteliaat ja hyödylliset puhelinfraasit eri tilanteissa.
  • Työelämän sähköpostiviestinnän perusfraaseja

Avainsanat

työelämän ruotsi, työelämän ruotsin kieli, ruotsi, ruotsin kielen kertausta, ruotsin kielen aktivointi, ruotsin kielen kurssi, arbetslivssvenska, svenska, affärssvenska

Kouluttajakuvaus

Marckwort Oy:n äidinkielenään ruotsia puhuvalla Hannelella (kasvatustieteen maisteri) on lähes 20 vuoden kokemus työelämän ruotsin kielen kouluttamisesta. Hän on kouluttanut ruotsia aikuisille kaikilla tasoilla ja erittäin monipuolisesti eri aloilla. Kielikouluttamisen lisäksi Hannelella on myös vankkaa työkokemusta mm. asiakaspalvelusta ja myynnistä. Hannele puhuu myös sujuvaa suomen kieltä.

koulutus image

Koulutusalue:

Työelämätaidot

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

19.9.2023 klo 9-11

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

290 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen