Sisältöön sitemap

Activate Your English Speaking Skills for Work

Kahden tunnin vuorovaikutuksellisessa tehokoulutuksessa aktivoit ja opit englannin kieltä työelämän perustilanteita varten. Koulutuksen jälkeen osaat paremmin esimerkiksi esittäytyä kollegoillesi ja jutustella uusien henkilöiden kanssa työpaikalla, sopia tapaamisista ja ajankohdista sekä asioida puhelimessa.

Koulutuksessa harjoittelet suullista englannin kielen taitoa pienryhmässä tai parin kanssa, ja saat mahdollisuuden esittää kysymyksiä kouluttajalle.

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä.

Tavoite

Koulutuksessa aktivoidaan englannin kielen taitoja ja harjoitellaan työelämän perustilanteissa tarvittavaa suullista englannin kieltä.

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille, jotka kaipaavat suullisen kielitaidon aktivointia ja parantamista työelämän perustilanteita varten. Riittää, kun pohjalla on kouluenglanti sekä oppimisen intoa!

Vaativuustaso

Taso 2: Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

  • Itsesi ja kollegasi esitteleminen, kun tapaat uusia ihmisiä työpaikalla.
  • Sosiaalisten tilanteiden hallinta ja small talk
  • Ajan ilmaisut kuten päivämäärät
  • Työelämän keskeisiä puhelintilanteita

Avainsanat

työelämän englanti, englannin kielen suullinen taito, puhuttu englanti, työelämän englannin kieli, englanti, englannin kielen kertausta, englannin kielen aktivointi, englannin kielen kurssi, Business English, English for Working Life

Kouluttajakuvaus

Marckwort Oy:n kanadalaistaustaisella Marialla (International MBA) on vankka englannin kielen asiantuntijakouluttajan kokemus. Hän on kouluttanut työelämän englannin kieltä aikuisille kaikilla tasoilla ja erittäin monipuolisesti eri aloilla. Muun omakohtaisen työkokemuksen ansioista Maria tuntee hyvin suomalaisen työelämän ja sen vaatimukset. Sen lisäksi, että Maria puhuu englantia natiivitasolla, hän myös puhuu sujuvaa suomen kieltä.

koulutus image

Koulutusalue:

Työelämätaidot

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

24.5.2023 klo 9.00-11.00

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

290 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen