Sisältöön sitemap

Activate Your English Skills for Work

Kaipaatko varmuutta englannin kielen käyttöön työelämän perustilanteissa? Tässä koulutuksessa kertaat ja opit mm. kohteliaita fraaseja ja ilmaisutapoja erilaisia työelämän viestintätilanteita varten. Koulutuksessa on myös vuorovaikutuksellisia elementtejä kuten tehtäviä, ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalta.

Tavoite

Koulutuksessa aktivoidaan englannin kielen taitojasi ja tutustutaan työelämän perustilanteissa tarvittavaan englannin kieleen. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää englantia arjen työelämässä sujuvasti ja itsevarmemmin.

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille, jotka kaipaavat kielitaidon aktivointia ja parantamista työelämän perustilanteita varten. Riittää, kun pohjalla on kouluenglanti sekä oppimisen intoa!

Vaativuustaso

Taso 2: Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

  • Itsesi esitteleminen ja small talk, kun tapaat uusia ihmisiä työssä.
  • Keskusteluihin osallistuminen: Miten kerrot oman mielipiteesi, ja miten ilmaiset samaa tai eri mieltä kuin keskustelukumppanisi.
  • Työpuhelujen vastaanottaminen tai soittaminen: Kohteliaat ja hyödylliset puhelinfraasit eri tilanteissa.

Avainsanat

työelämän englanti, työelämän englannin kieli, englanti, englannin kielen kertausta, englannin kielen aktivointi, Business English, English for Working Life

Kouluttajakuvaus

Marckwort Oy:n kanadalaistaustaisella Marialla (International MBA) on vankka englannin kielen asiantuntijakouluttajan kokemus. Hän on kouluttanut työelämän englannin kieltä aikuisille kaikilla tasoilla ja erittäin monipuolisesti eri aloilla. Muun omakohtaisen työkokemuksen ansioista Maria tuntee hyvin suomalaisen työelämän ja sen vaatimukset. Sen lisäksi, että Maria puhuu englantia natiivitasolla, hän myös puhuu sujuvaa suomen kieltä.

koulutus image

Koulutusalue:

Työelämätaidot

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

12.4.2023 klo 9-11

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

290 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen