HAUS palvelut

Kouluttajaesittely: Janne Sariola

Julkaistu

Esittelyssä Janne Sariola, JUST-valmentaja

 

” Olen yksi JUST-ohjelman vastuuvalmentajista ja tiiviisti mukana sparraamassa kurssin pienryhmien kehittämissuunnitelmia sekä valmentamassa toisella jaksolla, jossa keskitymme julkisen johtamisen strategiseen ajatteluun ja strategiatyöhön.

Intohimoni on auttaa ja tukea ministeriöitä ja virastoja onnistumaan tulevaisuuden suunnittelussa ja tehokkaassa toimeenpanossa.

Työskentelen Ramboll Finland Oy:n konsultointipalveluissa strategiat palvelualueen johtajana. Erityisalaani ovat suurten muutoshankkeiden läpivienti ja koko organisaation osallistaminen muutokseen aktivoivin ja innostavin menetelmin. Minulla on vankka, noin 15 vuoden kokemus ministeriöiden ja virastojen, maakuntaliittojen sekä korkeakoulujen  strategiatyöskentelystä ja tehokkaasta toimeenpanosta. Lisäksi olen toiminut konsulttina ja sparraajana useimpien ministeriöiden sekä virastojen johtoryhmätyössä.

Konsultointityöni sisältö koostuu strategiatyön lisäksi johtamisjärjestelmien,  tulosohjausmallien sekä mittaristojen rakentamisesta hallinnonaloilla ja virastoissa.

Vapaa-ajalla laitan mökkirakentamisen merkeissä kirvesmiehen liivin päälle ja nautin luonnossa liikkumisesta. Liikunta on lähellä sydäntäni ja aktiivinen tennisharrastus vie useampia kertoja tennishallille viikottain.”

Lue lisää JUSTista Jannen blogi-tekstistä!

 

Janne Sariola, johtaja, Ramboll Finland oy