koulutusten turvallisuus

Korona-info

Noudatamme toiminnassamme viimeisimpiä ohjeistuksia ja suosituksia koronatilanteeseen liittyen; tarkistathan näin ollen aina ajantasaiset ohjeet tältä sivulta ennen vierailua Yliopistonkadun toimipisteessämme.

Koulutusten turvallisuus

Meille asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ovat aina etusijalla. Teemme kaikkemme, jotta koulutukset ovat sekä mahdollisimman turvallisia että laadukkaita. Lähtökohtaisesti järjestämme koulutuksemme ja työpajamme Digital First-periaatteen mukaisesti. Huomioimme suunnittelussa etäosallistujien tarpeet, kuten laadukkaan kuvan, äänen ja riittävät tauot. 

Turvallisesti HAUSissa – terveysturvallisuusohjeet HAUSin toimitiloissa vieraileville

Kiitos siitä, että tutustut ohjeisiin ja autat meitä sekä muita vierailijoita käymään tarvittaessa tiloissamme terveysturvallisesti. Tervetuloa!

Oman, työkavereiden, asiakkaiden ja sidosryhmien terveyden ja työkyvyn turvaamiseksi sekä yhteiskunnan toimintojen normalisoimiseksi paras keino on ottaa rokotteet. HAUS suosittaa tätä voimakkaasti.

Huolehditaan terveydestä

  • Älä vieraile sairaana HAUSissa.
  • Tavataan ensi sijassa etänä viimeisimpien suositusten mukaisesti. Henkilöstömme yhteystiedot löytyvät täältä.

Otetaan muut huomioon vierailun aikana

  • Käytetään kasvomaskia koko HAUSin toimitiloissa oleskelun ajan. Maskeja on saatavilla heti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Säilytetään lisäksi väljyys ja turvavälietäisyydet. Myös meille tultaessa ja meiltä poistuttaessa. Ruuhkien välttämiseksi tiloista on mahdollista poistua portaita käyttäen.

Pidetään huolta puhtaudesta

  • Säilytetään hyvä hygieniataso HAUSin toimitiloissa: pestään/desinfioidaan kädet heti sisäänkäynnin yhteydessä sekä vierailun aikana säännöllisesti.
  • Ei kätellä, yskitään ja aivastetaan tarvittaessa nenäliinaan tai hinaan

Otamme sinuun yhteyttä – myös tarvittaessa terveysturvallisuussyistä

HAUSlaiset huolehtivat siitä, että meillä on tarvittaessa mahdollisuus viipymättä olla yhteydessä sinuun vierailun jälkeen.

Ota meihin yhteyttä – myös tarvittaessa terveysturvallisuussyistä

Mikäli jokin asia on mietityttää tai on epäselvä, HAUSlaiset auttavat mielellään – olethan meihin tarvittaessa yhteydessä jo ennen vierailuasi!

 eOppiva-videotuotanto 

Videotuotannot toteutamme hyvät turvaetäisyydet huomioiden.

Seuraamme tilannetta säännöllisesti ja muutamme ohjeistusta tarvittaessa uusien ohjeiden ja/tai suositusten mukaisesti.