Sisältöön sitemap

Merit Hietanen

Humanitaarinen neuvonantaja

+358 44 493 2287

Olen Merit Hietanen ja toimin neuvonantajana Ulkoasiainministeriölle Suomen hyvän humanitaarisen avun periaattet -projektin puheenjohtajakautena (Good Humanitarian Donorship Initiative – GHD).

Olen tehnyt humanitaarisen alan töitä YK:lla ja kansainvälisillä järjestöissä ml. UNRWA, UN Women, International Rescue Committee ja Relief International, erityisesti Lähi-idässä ja Myanmarissa. Olen erikoistunut sukupuolittuneen väkivallan vastaiseen työhön, sekä gender- ja inkluusionäkökulman valtavirtaistamiseen avustustyössä. Viimeisimpänä tehtävänäni johdin UN Women ja CARE International -järjestöille Ukrainan avustustyötä varten gender-analyysitutkimuksen.

Olen opiskellut politiikkaa ja ihmisoikeuksia Essexin yliopistossa ja valmistunut maisteriksi pakolaisasioissa Oxfordin yliopistosta. Nykyinen intohimoni on humanitaarisen työn kehittäminen, johon myös GHD projekti monella tavalla keskittyy.

Vapaa-aikanani toimin Suomen feministisessä vaikuttamistyössä Naisasialiitto Unionin hallituksessa, tanssin katutansseja ja kirjoitan kirjaa perheen ja työn yhteensovittamisesta humanitaarisella alalla, mikä julkaistaneen ensi keväänä Routledgella.

Ihmiset

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden