Sisältöön sitemap

Ida-Susanna Pöllänen

Asiantuntija

+358 44 493 7980

Olen Ida-Susanna Pöllänen ja työskentelen asiantuntijana kehittämispalveluiden tiimissä. Koulutukseltani olen eurooppalaisen vaikuttajaviestinnän maisteri (MA in European Public Affairs), erikoistuneena turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan sekä tasa-arvokysymyksiin. Osaamista ja työkokemusta olen kerryttänyt monelta eri sektorilta niin vaikuttajaviestinnän parista, varusmiespalveluksesta kuin HAUSin monista erilaisista projekteista.

Työnkuvaani kuuluvat mm. erilaiset selvitystyöt ja asiantuntijapalvelut. Toimistolla minut voi bongata välillä myös ottamassa kantaa ajankohtaisiin turvallisuuskysymyksiin niin Suomesta kuin maailmalta.

Työpäivän jälkeen olen usein jatkamassa ajankohtaista keskustelua erilaisissa seminaareissa, kotona lukemassa tietokirjallisuutta tai kehittämässä reserviläisen fyysistä kuntoa kuntosalin ja salibandyn merkeissä.

Ihmiset

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden