HR-kumppaniohjelman opeilla tehtäväkiertoon Business Finlandiin

Julkaistu Hanna Siira

Valtion HR-ammattilaisille on nyt tarjolla ainutlaatuinen ja konkreettinen oppimispolku. Tämä on suunnattu heille, jotka haluavat kehittyä johdon ja ydintoiminnan strategiseksi kumppaniksi sekä tehdä työtä organisaatiossa, jossa HR-kumppanimalli on jo vakiintuneessa käytössä. 

Olemme käynnistäneet Business Finlandin kanssa yhteistyön, jonka puitteissa HR-kumppanivalmennukseen osallistuneet voivat hakea tehtäväkiertoon Business Finlandiin HR Business Partnerin rooliin.

Haettavana on kaksi paikkaa – toinen tehtävistä alkaa viimeistään 1.11.2019, toisen aloitusajankohta on sovittavissa. Tehtäväkierron pituus on 6-12 kk.  Hakuprosessi on nopea – lisätietoja saat Business Finlandin henkilöstöjohtajalta elokuun lopussa.

Tehtäväkiertoon valitut henkilöt työskentelevät Business Finlandissa HR Business Partnereina nimetyillä palvelualueilla. Työtä tukee HR-koordinaattori sekä koko HR-tiimi, jossa valmistellaan yhteiset HR-kehittämishankkeet ja toimenpiteet.

Tehtävässäsi

  • Toimit oman palvelualueen johtoryhmässä sekä vastata generalistina palvelualueen HR-asioista
  • Tuet ja coachaat alueen esimiehiä johtamiseen liittyvissä asioissa
  • Autat ja neuvot esimiehiä käytännön HR-prosesseihin liittyvissä tehtävissä
  • Edistät Business Finlandin kulttuurin ja johtamisen kehittämistä sekä hyvää työntekijäkokemusta omalla palvelualueella.

Tutustu tarkempaan hakuilmoitukseen (Business Finland henkilökierto-hakuilmoitus ) ja tartu haasteeseen, joka vie HR-osaamisesi uudelle tasolle!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Finlandin henkilöstöjohtaja Laura Ylä-Sulkava, puh. 050-5511 666 (tekstiviestillä soittopyyntö).


Historian toinen HR-kumppanivalmennus HAUSin toteuttamana käynnistyy siis syyskuussa!

Valmennukseen ilmoittaudutaan organisaatiokohtaisesti. Valmennuksen virastokohtainen hinta sisältää 2-3 HR-ammattilaisen osallistumisen sekä johdon edustajien mukana olon valmennuksen ensimmäisen ja viimeisen jakson teemoissa.

Toimi nopeasti, paikkoja rajoitetusti!

Lisätietoja valmennuksesta saat myös koulutuspäällikkö Hanna Siiralta (puh. 040 0240 969)

Hanna Siira Asiakkuuspäällikkö (digitaalinen oppiminen), koulutuspäällikkö hanna.siira@haus.fi