Janina Himberg

Viestintäpäällikkö, VTM

janina.himberg@haus.fi

+358 40 509 5636

Olen Turun yliopistosta valmistunut kansanterveystieteeseen painottunut valtio-oppinut. Valtionhallintokokemusta olen kartuttanut muun muassa eduskunnasta ja ulkoministeriöstä. Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitusvuonna myös opetus- ja kulttuuriministeriö tuli tutuksi läheisenä yhteistyökumppanina. Työn ja vapaa-ajan yhdistäminen asettaa lapsiperheessä tiettyjä reunaehtoja, mutta liikuntalääketieteen ja palvelumuotoilun opiskelun lisäksi rentoudun erityisesti monenlaisen liikunnan ja lukemisen parissa. Toimin aktiivisesti mm. Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:ssa valtuutettuna sekä monenlaisissa verkostoissa.

HAUSissa yksi hienoimmista asioista on syvällinen ja monipuolinen valtionhallinnon osaaminen sekä upeat kollegat. Valtiotieteilijälle on palkitsevaa päästä näkemään päivittäin, miten valtionhallinto toimii sekä koko ajan myös muuttuu ja kehittyy.

Tavoitteenani on muotoilla HAUSin viestintää huomioimaan paremmin erityisesti asiakaskokemuksen ja asiakkaiden odotukset. Teemme upeita projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja haluan tuoda valtionhallinnon superammattilaisia eli virkamiehiä sekä organisaatioiden onnistumisia yhä enemmän esiin.

Minuun voi olla yhteydessä viestintään ja asiakastyöhön liittyvissä kysymyksissä sekä toiveissa. Mieluusti ohjaan myös tarjouspyyntöjä ja muita tiedusteluja eteenpäin oikeille kollegoille. Du kan kontakta mig även på svenska.

Vastuualue

Ulkoinen viestintä Kehittämishankkeet Palvelumuotoilu Asiakasymmärrys Kansainväliset vierailut ja kokoukset