Alkuvuoden kolmen uutuuden webinaarisarja tarjoilee ihmisten johtamiseen ja asiakasymmärryksen parantamiseen koulutuksellisia tunnin mittaisia makupaloja.

Julkaistu

 

Ensimmäinen webinaari Nonviolent Communication  on vuorovaikutusmenetelmä, jonka ansiosta opit kehittämään omaa myötälämisen taitoa.  Menetelmän ansiosta puhut niin, että sinä ja työyhteisö voivat paremmin.

Ilmoittaudu tästä Nonviolent Communication – webinaariin 21.1. kello 13.00-14.00. Tilaisuuden hinta on 49 € + alv.

Toisen webinaarin aiheena on resilienssi. Resilienssistä muutoskyvykkyyttä -webinaari on treeniohjelma oman hyvinvoinnin tueksi. Oma ajattelusi ja käyttäytymisesi saa uusia joustavia ja käyttökelpoisia työkaluja nopeastikin muuttuvissa työyhteisöjen tilanteissa.

Kaksi ensimmäistä webinaaria sopii kaikille valtionhallinnossa työskenteleville ja etenkin esihenkilöille.

Ilmoittaudu tästä Resilienssistä muutoskyvykkyyttä -webinaariin 5.2. kello 9.00-10.00. Tilaisuuden hinta on 49 € + alv.

Kolmas webinaari tuo viitteitä ensi vuoden uuteen teemaan kehittää asiakkuuksia ja asiakasymmärrystä.  Yhdessä enemmän – Miten johtaa ja kehittää asiakastyötä tutkimusorganisaatiossa?  Case Luke avartaa asiakaslähtöisyyttä.  Siinä pohditaan ”Miten kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa ajankohtaisia ja vaikuttavia asiakasprojekteja?”

Käytännönläheinen webinaari sopii kaikille asiakastyöstä kiinnostuneille, asiakastyössä mukana oleville ja sitä kehittäville henkilöille.

Ilmoittaudu tästä Yhdessä enemmän- Miten jothaa ja kehittää asiakstyötä tutkimusorganisaatiossa? Case Luke 25.1. kello 10.00-11.00. Tilaisuuden hinta on 49 € + alv.