Sisältöön sitemap

Koulutusasiantuntija

Haemme joukkoomme koulutusasiantuntijaa

Haluatko olla toteuttamassa koulutuksia valtiolla?

Vastaat koulutusten järjestämisestä ja olet osa yhtä moniosaajatiimiämme. Tehtäväsi rakentuu koulutusten suunnittelusta, markkinoinnista ja toteuttamisesta. Lisäksi toivomme valmiutta ymmärtää erilaisia teknologioita koulutusten suunnittelun tukena. Osa työtehtävistä on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisprofiilin perusteella.

Mitä odotamme?

Sinulta löytyy ”can do” -asenne sekä markkinointihenkisyyttä. Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavasta tehtävistä, ja pystyt toteuttamaan useampia koulutuksia samanaikaisesti. Asenteesi on positiivinen ja kannustava. Olethan tiimipelaaja, joka kykenee myös vastuullisiin itsenäisiin tehtäviin? Et myöskään kaihda tarttua toimeen käytännön asioissa taataksesi parhaan mahdollisen asiakas- ja oppimiskokemuksen. Tueksesi tarjoamme mm. valmentavaa otetta noudattavan organisaation ja tiimisi tuen.

Tarkempia työtehtäviä ovat muun muassa: – Koulutuksien, kouluttajien ja ilmoittautumisien hallinnointi – Koulutusten suunnittelu ja hallinnointi (mm. kouluttajalaskut) – Osallistuminen asiakaskoulutuksiin sovittavin tehtävin (esim. etäkoulutuksissa ns. moderaattorina toimiminen) – Avoimen koulutusprosessin kehittäminen ja järjestelmään liittyvät tehtävät – Koulutusten markkinointi yhdessä koulutuspäälliköiden kanssa (esim. uutiskirje) – Asiakaspalvelu ja asiakassuhteet – Koulutuskalenteriin liittyen suunnittelu, päivittäminen ja julkaiseminen. – ammattitutkintoryhmien ohjausta ja koordinointia sekä oppilaitoksen hallinnollisia tehtäviä yhteistyössä rehtorin kanssa.

Tehtävään soveltuu esimerkiksi liiketaloudellinen tutkinto. Pedagoginen osaaminen luetaan eduksi. Taustasi voi olla myös koulutusyrityksestä, sillä edellytämme vahvaa ymmärrystä liiketoimintalähtöisestä koulutustoiminnasta. Perinteisten koulutusmuotojen lisäksi ymmärrät erilaisia verkko- ja hybridikoulutusmenetelmiä sekä olet kiinnostunut ottamaan haltuun uusia oppimista tukevia alustoja. Halu kasvattaa omaa vastuualuetta ja jatkuvan parantamisen ajattelu auttavat työssäsi.

HAUSin arvot näkyvät arjessamme ja toivomme niiden herättävän sinussakin innostusta sekä halua toimia arvojen mukaisesti mahdollisessa tulevassa työssäsi! Visiomme ”Maailman parhaan julkisen hallinnon kehittäjä, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden oppimiselle” innostaa meitä työssämme joka päivä. Lue 2020-2024 strategiastamme

Sykkiikö sydämesi oppimiselle ja kehittämiselle ja oletko valmis myös itse uudistumaan? Voit olla etsimämme osaaja. Kerro meille tarkemmin – myös itsestäsi ja osaamisestasi – lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen jari.taipale[at]haus.fi. Anna persoonasi ja osaamisesi näkyä! Tee se kuitenkin viimeistään 1.10.2023. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house -toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. Toimimme vahvasti asiakaslähtöisesti ja haluamme kehittyä tässä yhä paremmaksi. Tiivis yhteistyömme valtionhallinnon kanssa tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan valtion toimintaan. HAUSin toimintaan kuuluu myös laaja kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, mutta toimintamme on monin paikoin täysin digitaalista. 

Tietosuojaseloste: Hakijoiden nimet ja hakemusasiakirjat tulevat haastattelupaneeliin osallistuvien henkilöiden tietoon ja käsiteltäviksi.

 

Aiheeseen liittyvää

Kaikki ajankohtaiset