Sisältöön sitemap

TARJOUSVALMISTELU: ETSINNÄSSÄ LYHYTAIKAISIA KOULUTUKSEN JA KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJOITA (ERI ROOLEJA)

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä asiantuntijatehtävistä Twinning-hankkeessa Jordaniassa? Etsimme tarjousvalmistelussa olevaan Twinning-hankkeeseen asiantuntijoita lyhytaikaisiin tehtäviin (1-6 viikkoa kahden vuoden aikana) koulutus- ja kehittämispalveluiden aloilta.

Mistä hankkeessa on kyse?

Twinning-hankkeet tuovat yhteen valtionhallinnon osaajia EU-jäsenmaista ja edunsaajamaista hallinnon kehittämiseen tähtäävissä projekteissa.

Hankkeen yleisenä tavoitteena on edistää Jordanian hallintokouluun (Institute of Public Administration) koulutus- ja kehittämispalveluita sekä niiden vaikutusta ja sen mittaamista.

Hankkeen tavoitteet ovat:

Jordan twinning

 

Oletko etsimämme asiantuntija?

Olet etsimämme asiantuntija, jos työskentelet valtionhallinnossa ja sinulla on osaamista alla mainituista asioista (yksi tai useampi kohta):

  • Koulutusten ja/tai kehittämispalveluiden suunnittelu
  • Koulutustarpeiden kartoittaminen
  • Palvelumuotoilu
  • Learning Design
  • eOppiminen
  • Erilaiset oppimismenetelmät
  • Arviointityökalut
  • Suoritusten, vaikutuksen ja tulosten arviointi

Vaatimukset: Vähintään 3 vuotta sopivaa työkokemusta valtionhallinnosta ja voimassaoleva työsuhde valtionhallinnon organisaatiossa.

Tarjousvaiheen asiantuntijapooliin osallistuminen ei velvoita ketään osallistumaan hankkeeseen sen alkaessa vaan työpanokset sovitaan henkilökohtaisen tilanteen mukaan projektin alkaessa.

Miten pääsen mukaan?

Jos lyhytaikaisen asiantuntijan työt hankkeessa kiinnostavat, ole yhteydessä perjantaihin 1.9. mennessä lotta.fors@haus.fi tai +358 40 358 0043.

Mikäli lähdet mukaan asiantuntijapooliin, saat sähköpostitse täytettäväksesi taulukon, jonka täyttämiseen menee max 15 minuuttia. Tämän lisäksi sinun tulee toimittaa meille Europass-muotoinen CV:si.

 

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvää

Referenssit

Asiantuntijana maailmalla – rinnalla kulkemista & diplomatiaa

Suomalaisia valtionhallinnon työntekijöitä toimii asiantuntijana maailmalla kansainvälisissä hallinnon kehittämishankkeissa tälläkin hetkellä.Heistä yksi on Verohallinnossa viestintäsuunnittelijana työskentelevä Inka Leisma.

Lue lisää
Blogi

HAUS Euroopan unionin ehdokasmaiden demokraattisen kehityksen tukena  

Lue lisää
Blogi

Hyvän hallinnon viennillä oppimista ja oivalluksia

Twinning-hankkeisiin osallistuminen luo osaltaan mukana oleville hallintomme asiantuntijoille hyvää kokemusta ja referenssejä hakeutua muihin kansainvälisiin tehtäviin esimerkiksi EU-instituutioihin tai muihin kansainvälisiin järjestöihin. Asiantuntijuus kansainvälisessä hankkeessa voi tuoda myös lisää motivaatiota arkeen ja kivaa vaihtelua omiin työtehtäviin.

Lue lisää
Tiedotteet

HAUS implementing a taxation capacity sharing project in Africa funded by the Ministry for Foreign Affairs of Finland

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset